שווארמה בתשעת הימים? תכינו מדגים!

    חיה ספיר 1 Comment on שווארמה בתשעת הימים? תכינו מדגים!

    גם בתשעת הימים בהם לא אוכלים בשר ועוף, יש אפשרות לאכול מנת שווארמה טובה, מנתחי דגים של "אושן גורמה". בתיאבון!

    20:23
    02.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on שרים וח"כים תוקפים את המינויים בצה"ל: "אין מנדט"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    שווארמת דג   | דרגת הכנה – קלה

     

    מרכיבים:
    1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'

    2 בצל
    כפית פפריקה מתוקה
    כפית פפריקה חריפה
    כפית כורכום
    כפית חוויאג
    כפית אבקת בצל
    מלח פלפל

    הוראות הכנה:

    מפשירים את הרול וויט פיש 'אושן גורמה' ללילה במקרר
    מערבבים את כל התבלינים יחד
    מצפים את הדג בחצי מכמות של התערובת התבלינים עם 3 כפות שמן
    אופים מכוסה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 40 דקות ומקררים
    חותכים בצל לחצאי טבעות ומטגנים עד הזהבה
    חותכים את הדג לרצועת דקות ומקפיצים ביחד עם הבצל ותערובת התבלינים שנשארה

    להגשה: ממלאים טורטיות בכמות ובגודל הרצוי | ניתן לשלב עם טחינה, חומוס, חריף לפי הטעם | לצד חמוצים וסלט חי

    המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)

     



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      הגזמתם… מתכונים של אשכנזים